Configurare robot

Accesați: „Setări” / „Roboti” / „Adăugați robot”:

Editați robotul

Nume Dați un nume comerciantului dvs. Acest nume este folosit de tabloul de bord în prezentările dvs. de ansamblu.

Schimb valutar Alegeți bursa la care doriți să robotul.

Piaţă Alegeți moneda cu care comerciantul ar trebui să tranzacționeze.

Strategia de tranzacționare Alege strategia de urmat:

Bitbrokertrade urmează o tendință de preț (MACD) și face o achiziție doar dacă tendința prețului trece de la scădere la creștere. Strategia se vinde doar atunci când tendința prețurilor se inversează de la creștere la scădere. Strategia BitBrokerTrade tranzacționează cu lumânări de 15 minute, ceea ce înseamnă că un moment de cumpărare sau de vânzare poate fi generat de mai multe ori la fiecare 15 minute. Consultați și canalul nostru YouTube pentru o explicație. Strategia

Updown tranzacționează cu lumânări de 1 minut și nu urmează un calcul al tendinței prețului. O rată este determinată în fiecare minut. Dacă acest preț este mai mare decât minutul anterior, atunci este un moment de cumpărare. Dacă prețul este mai mic decât în ​​minutul anterior, este un moment de vânzare. Celelalte setări ale comerciantului determină dacă există într-adevăr cumpărare sau vânzare. Strategia Updown poate genera o mulțime de tranzacții.

Cumpărare

Procent minim între tranzacții Această setare indică cât de multă diferență de curs valutar ar trebui să existe între achizițiile individuale. Pe o piață în scădere, este înțelept să setați acest procent la un nivel ridicat (setare implicită = 6%). Pe o piață laterală și în creștere, 1,5% este suficient ca orientare.

Opriți achizițiile de mai sus Dacă nu doriți să cumpărați peste un anumit preț, introduceți plafonul de preț aici. Cum faci asta: în pregătire, te uiți la prețul actual și la evoluția istorică a prețului criptomonedei în cauză. Dacă așteptările DVS. sunt sau aveți senzația că, de exemplu, prețul Bitcoin peste o anumită sumă este un vârf unic, atunci nu doriți ca comerciantul să cumpere poziții dacă prețul crește la acel nivel. Apoi specificați un plafon de preț cu 3% sub acesta ca plafon de preț. Dacă rentabilitatea dvs. este stabilită acum sub 3%, comerciantul își va vinde întotdeauna ultima achiziție la un astfel de preț de vârf și aveți randament maxim. Aceasta este teoria din spatele prețului plafon.

Suma medie de achiziție În mod normal, comerciantul cumpără 18% din soldul dumneavoastră gratuit în euro ca poziție. Dacă ai la dispoziție 1.000 de euro, prima achiziție este deci de 180 de euro. Dacă credeți că aceste sume sunt prea mari sau prea mici, puteți introduce aici suma dorită pe care comerciantul are voie să o cumpere. De exemplu, 200 de euro. Comerciantul cumpără apoi întotdeauna sume egale de 200 de euro. Mărimea minimă a tranzacției este de 25 EUR.

Achiziții deschise maxime Puteți specifica pentru fiecare comerciant că poate fi deschis un număr maxim de poziții pentru moneda relevantă. Prin urmare, în combinație cu suma medie de achiziție, puteți seta o limită precisă a câți bani doriți să investiți pe monedă. De asemenea, puteți utiliza această opțiune pentru a instrui comerciantul să vândă o monedă „goală” fără a face noi achiziții, introducând un „zero”. Comerciantul va vinde în continuare, dar nu va mai face noi achiziții.

De vânzare

Procentul minim de profit Comerciantul folosește acest procent pentru a judeca când să vândă o poziție. Dacă se generează un semnal de vânzare din strategia aleasă, fiecare comerciant verifică individual dacă semnalul i se aplică. Prin urmare, acest procent trebuie să fie suficient de mare pentru a obține profit. Dacă introduceți 5%, comerciantul va face relativ puține tranzacții. La urma urmei, fluctuațiile de preț de 5% sunt mai puțin frecvente. Daca introduci aici 1%, vei beneficia de un volum mai mare de tranzactii si poate chiar ai un randament total mai bun. Rețineți că aproape toate schimburile percep 0,25% costuri de cumpărare și 0,25% costuri de vânzare. Deci, asta înseamnă că obții cu adevărat profit doar dintr-un procent de rentabilitate de 0,5%.

Strategia de profit (în curând) Puteți alege între „Reinvest” și „HODL” aici Reinvestirea înseamnă că, dacă poziția dvs. este vândută, întreaga sumă va fi returnată în soldul dvs. în euro și va fi utilizată din nou pentru a ocupa noi poziții. HODL înseamnă că atunci când poziția este vândută, doar suma inițială de achiziție este convertită în euro. Profitul pe poziție rămâne în criptomonedă.

Procent de oprire a pierderii (în curând) Funcția stop loss este un fel de frână de urgență. Aici introduceți procentul de pierdere la care nu mai doriți să dețineți poziția. Odată ce randamentul negativ al poziției atinge acest procent, traderul ia o pierdere și vinde poziția. Notă: oferim această funcție deoarece utilizatorii o solicită. În toate testele pe date istorice (până în urmă cu 12 luni), această funcție are ca rezultat o profitabilitate mult mai scăzută.

Felicitări, robotul dvs. funcționează!

Last updated