Dashboard

Het dashboard is het basisscherm waarin de applicatie opent.

Het dashboard toont de recente activiteiten in de applicatie.

Grafiek

De grafiek toont de transactieresultaten per maand verdeeld. Daarnaast worden de resultaten in dezelfde maand van het vorige jaar in beeld gebracht.

Geïnvesteerd

Hier staat de cumulatie van alle verkochte pockets. Het historisch totaal aan belegd kapitaal

Winst

Deze tabel toont de historisch totale bruto winst. Let op: deze winst is inclusief de platformcommissie (20%)

Gemiddelde winst transactie

De gemiddelde historische winst en winstpercentage per verkooporder.

Tegoed

Het resterend tegoed van de gebruiker bij BitBrokerTrade in Euro.

Je gebruikt de trader op commissiebasis: Als je resultaat maakt op een transactie wordt 20% van het resultaat van die transactie ingehouden als beloning voor de diensten van de trader.

Je dient hiervoor tegoed aan te kopen via de “koop tegoed” button in de tabel rechtsboven in het dashboardscherm. Eén credit kost € 1,-. Bij het afhandelen van een verkooptransactie verrekent de trader de commissie met het openstaande tegoed. Is het tegoed onvoldoende om de commissie te verrekenen, dan zal de trader de verkooptransactie niet uitvoeren. Zorg dus voor voldoende tegoed. Bij onvoldoende tegoed ontvang je een mail met de melding dat de trader niet voor je kan handelen. Je kunt aan de hand van het saldo van je account in de exchange eenvoudig uitrekenen hoeveel credits je nodig hebt bij een rendement van bijvoorbeeld 14% op jaarbasis: Saldo account *14% * 20% = benodigde tegoed.